GECert | Graduate Employability Certificate Programme

The objective of the GECert programme is to assist and foster a higher education environment to produce competent, knowledgeable, and innovative graduates, with the right values, so they can fulfill their career dreams and fulfill the job market requirement. The GECert programme provides opportunities for every aspiring graduates to potentially obtaining and building career through development of skills, possessing the right sets of attributes required by industry, taking responsibility of self-development through learning and training, and adopting the concept of life-ling learning, in order to fulfill national and international manpower needs.

 

Program “Biz&Work

jonbinakerjaya slider

Program “Biz&Work” ini bertujuan membantu graduan baru menambah nilai diri sebagai pekerja atau peniaga. Para peserta akan dapat menambah kemahiran yang diperlukan oleh pihak majikan, ataupun ilmu dan skill untuk memulakan perniagaan sendiri. Untuk menjalankan program ini secara efektif dan berkesan, pihak penganjur perlu tahu sedikit maklumat tentang diri anda dan juga minat dan kecenderungan anda dalam membina kerjaya atau membina perniagaan. Sila isi borang di bawah. Pastikan berikan alamat email dan nombor telefon yang betul supaya kami dapat menghubungi anda.

Pihak kami juga sedang cuba mengadakan inisiatif jaringan “Biz&Work Matching” untuk:

1) mempertemukan “business talent supply” dan “work demand” untuk membina kerjaya; dan
2) mempertemukan peniaga dan graduan yang berminat untuk berniaga dalam membina “partnership & support”.

Oleh itu, kerjasama daripada pihak graduan amat diperlukan untuk “share” borang survey program “Biz&Work” ini kepada rakan-rakan, supaya pihak kami mendapat data dan maklumat yang diperlukan oleh pelbagai pihak yang terlibat (pihak majikan, pihak peniaga, pengurusan program, pihak latihan, pihak agensi kerajaan, dll).

Kerjasama anda didahului dengan ucapan terima kasih. Moga kita sama-sama dapat meningkatkan taraf sosio-ekonomi penduduk Malaysia, demi kesejahteraan bersama, insyaaAllah.

#jomusahabersama
#biz&work
#talentdevelopment
IG: amanieacademy
W: amanieacademy.com/gecert

About Us

 
Legal
 
FAQs
Terms and Conditions
Privacy Policy
 
Connect with Us

icon-facebook twitter youtube icon

 

Partners

 directory 0105 AmanieAdvisors SDG logo unnamed amaniemedia1

AMANIE ACADEMY SDN BHD
28.1 Level 28,
Premium SOHO Binjai 8,
Lorong Binjai off Jalan Binjai,
50450 Kuala Lumpur,
Malaysia
Phone: + 603 2181 2156
Fax: + 603 21818448
www.amanieacademy.com 

Community of MWIFM Logo-white 2